Replikering av CD- och DVD-media är vår kärnverksamhet genom att vi behandlar många ordrar dagligen så kan vi erbjuda både bra pris och hög kvalité. Hos oss får du alltid trycksakerna på tryckta på högkvalitativt papper,  konvolut av högsta kvalité och noggrann teknisk analys av grafiken innan tryck för att säker ställa optimalt resultat.

För utom CD så producerar vi även vinylskivor. Även här gäller samma höga kvalitets krav på tryck men även högkvalitativ gravering.

 

Digital Distribution

Vi hjälper dig att få ut din musik på Spotify, Itunes och 400 andra försäljningsställen.

 

Preproduction

På DVD-sidan arbetar vi med design av menyer och kodning, allt i full HD. 
På audio-sidan erbjuder vi professionell Mastering & PQ-kodning. 
För CD-ROM erbjuder vi programmering av innehåll, allt från applikationer till HTML.

Fulfilment & Logistics

Vi levererar över hela Europa till konkurrenskraftiga priser via de största logistikbolagen för säkra leveranser i tid. Vi tillhandahåller även direktleveranser för kampanjer inom musik och film till återförsäljare och butikskedjor i Europa. 
 

Prepress

Vi formger dina trycksaker. Vår Grafiska studio har gjort grafisk formgivning för allt från små independentartister och små bolag till världsstjärnor och multinationella företag.

Radioutskick

Vi hjälper dig att nå Radiostationernas musikläggare och ökar dina chanser att spelas i radio.

Intelligent Marketing

Kärnan i detta är kombinationen musik, teknologi och varumärke. Vi använder senaste teknik och varumärkesanpassad musik för att kommunicera med kunden. Gemensamt bygger vi en plattform baserad på era specifika behov och önskemål.

* 25% hitrate i en DR-kampanj
* 300.000 kunder in i butiken “Floortraffic” på 14 dagar

08 - 792 21 40, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Disc Replication är ett TM ägt av E&A Produktion som namnet antyder så är vår huvudverksamhet replikering av CD och Vinyl. Vi tar ansvar för hela processen från master till levererade skivor.

Kontakt

Zetterlunds Väg 31A

186 54 Vallentuna

Telefon: 073 956 37 82
info@discreplication.se